Руският президент Владимир Путин обеща мълниеносен отговор“, ако някой поиска

...
Руският президент Владимир Путин обеща мълниеносен отговор“, ако някой поиска
Коментари Харесай

Путин заплаши: Мълниеносен отговор очаква тези, които се месят в Украйна

Руският президент Владимир Путин даде обещание " гръмотевичен отговор “, в случай че някой изиска да се намеси извън в събитията в Украйна и основава стратегическа опасност. Това той акцентира пред законодателите в Санкт Петербург, събрали се в Таврическия замък.

Президентът увери, че Русия разполага с принадлежности за възможен отговор, с каквито нейните съперници не разполагат.

" Имаме по тази причина всички нужни принадлежности – такива, с които в този момент не може да се похвали никой. А ние няма да се хвалим, ще ги използваме, в случай че се наложи. Всички решения по този въпрос към този момент са взети “.

Според Путин всички цели и задания на " специфичната интервенция “ в Украйна ще бъдат изпълнени. По думите му съветските съперници не желаят такава огромна страна като Русия.

" Нашите бойци и офицери предотвратиха действителна заплаха, надвиснала над родината ни, предотвратиха огромен спор, който би се разгърнал на наша територия по непознат сюжет. “

Според Путин " западните неприятели “ са планирали икономическо задушаване на Русия, само че то се е провалило. А преди този момент западните страни поощрявали сепаратистите в Кавказ. Не им е нужна независима страна, със самото си битие Русия е опасност за тях. Заплахата обаче са самите те. Президентът добави, че помни " варварските проекти “ на фашистите към руския народ.

Той прикани дипломати и публични лица да не дават отговор на настояванията на интернационалните организации, борещи се в това число за правата на индивида.

" Тези принадлежности са надживели времето си, дано се борят с решението на проблемите, които са назрели там “, добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР