Руският президент Владимир Путин обеща да даде на руската армия

...
Руският президент Владимир Путин обеща да даде на руската армия
Коментари Харесай

Путин: Ще дам на руската армия всичко, което поиска, дори и “Сармат”

Руският президент Владимир Путин даде обещание да даде на съветската войска всичко, което тя изиска в поддръжка на военната акция в Украйна, оповестява “Ройтерс ”.

В своя тирада пред началниците на защитата в Москва президентът акцентира, че няма финансови ограничения за това, което държавното управление ще даде на въоръжените сили.

Страната, държавното управление ще даде всичко, което военните изискат, заяви той.

Руският водач прикани Министерството на отбраната да даде на военните най-новото съоръжение, включително устройства за нощно виждане,
оръжия с високопрецизен мерник и снайперски пушки от ново потомство.
Президентът също по този начин уточни, че Русия би трябвало да обърне особено внимание на смисъла на безпилотните самолети в 10-месечния спор и добави, че , наречена “Сатана II ”, ще бъде подготвена за разполагане в близко бъдеще.

Путин посочи, че бойните качества на Русия “непрекъснато нарастват ” и увери, че тяхното разширение ще бъде в допълнение ускорено.

Той настоя, че съветската войска би трябвало да проучва събраните данни за потенциала на съдружниците от НАТО, с цел да усили личната си боеспособност в Украйна.

Ще продължим да създаваме невиждани хиперзвукови ракети, съобщи Путин и настоя бойните и разследващите дронове също да бъдат усъвършенствани.
Москва ще продължи да подобрява бойната подготвеност на своите нуклеарни сили, увери Путин.
Стратегическите съперници на Москва “искат да нарежат Русия на части ”, заяви още съветският водач.

Противниците на Русия считат, че страната е прекомерно огромна и нейното раздробяване е тяхна цел от епохи, акцентира той и добави, че те даже са употребявали и подкрепяли “терористи ”, с цел да се бият с Русия, в това число вътре в страната.

Те хвърлиха всичко против нас, всички вероятни средства, посочи Путин и означи, че всички руски републики са били употребявани в това изпитание, изключително Украйна.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР