Руският президент Владимир Путин нарече американските санкции срещу Москва непродуктивни

...
Руският президент Владимир Путин нарече американските санкции срещу Москва непродуктивни
Коментари Харесай

Путин: Американските санкции срещу Москва са безсмислени

Руският президент Владимир Путин назова американските наказания против Москва " непродуктивни и безсмислени”. Това се случва единствено няколко дни, откакто от Вашингтон се заканиха, че следва още " икономическа болка”.
" Санкциите са дейности, които са непродуктивни и безсмислени, изключително по отношение на страна като Русия”, съобщи Путин по време на конференция с финландския си сътрудник Саули Ниинисто.
Съединените щати постановиха огромно количество наказания против Русия. Част от ограниченията са наложени по заповед на президента на страната Доналд Тръмп и той има право да ги в профил.
Останалите обаче са въведени в сходство със закона, признат от Конгреса, озаглавен " Борбата против съперниците на Америка посредством наказания ", и те не могат да бъдат анулирани без единодушието на законодателния орган. В това число и въведените наказания против жители и компании, за които се твърди, че са " забъркани в хакерски атаки против Съединени американски щати ".
На 8 август американската администрация разгласи нови наказания против Москва поради " случая Скрипал ". Като първият пакет наказания влезе в действие през днешния ден на 22 август.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР