Руският президент Владимир Путин коментира шегите на лидерите на Г-7

...
Руският президент Владимир Путин коментира шегите на лидерите на Г-7
Коментари Харесай

Путин към лидерите на Г-7: Ако се съблечете, ще бъде отвратителна гледка

Руският президент Владимир Путин разяснява шегите на водачите на Г-7 против него по време на среща на върха в Германия. Шегуваха се с разсъбличането му по разнообразни мотиви.

Лидерите на най-мощните страни в света се подиграха на Путин, питайки се един различен дали би трябвало да се съблекат като съветския президент.

Путин отговори много непосредствено на това довечера.

„ Не знам по какъв начин желаеха да се съблекат до кръста или под кръста, само че мисля, че би било отвратителна панорама “, сподели Путин, представен от РИА Новости.

Руският президент съобщи, че е склонен с думите на поета Александър Пушкин, „ че можеш да бъдеш рационален човек и да мислиш за хубостта на ноктите си “.

" Съгласен съм с това. Всичко в индивида би трябвало да е хармонично, както душата, по този начин и тялото. За да бъде всичко хармонично, би трябвало да се откажете от несъразмерната консумация на алкохол и други неприятни привички, да се занимавате с културизъм и извършения “, изясни Путин.

Руският президент също по този начин акцентира, че това не е най-хубавият интервал на връзките сред Русия и страните от Г-7.

„ Познавам персонално всичките си сътрудници. Всички те са водачи, имат темперамент. „ Ако желаят, могат да реализират нужния триумф, само че би трябвало да работят върху себе си “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР