Руският президент Владимир Путин каза, че Русия възнамерява да изпълнява

...
Руският президент Владимир Путин каза, че Русия възнамерява да изпълнява
Коментари Харесай

Путин: Русия възнамерява да изпълнява доставките на газ на световните пазари без прекъсване

Руският президент Владимир Путин сподели, че Русия има намерение да извършва доставките на газ на международните пазари без спиране, само че предизвести, че енергийният преход в света не би трябвало да бъде съпроводен от наказания или други ограничавания, се споделя в послание към участниците и гостите на VI газова среща на върха на Форума на страните експортьорки на газ, оповестено на уеб страницата на Кремъл и представено от съветския вестник ”Российская газета”.

„ Основната задача е да осигурим повсеместен достъп до налични, устойчиви и съвременни енергийни източници. Убедени сме, че е в полза на международната общественост да подсигурява, че енергийният преход не се трансформира в средство за поощряване на политическите и стопански ползи на обособени играчи и също така не е съпроводено от наказания или други ограничавания “, написа в обръщението на президента.

Както означи Путин, Русия ще продължи непрекъснатите доставки на газ, в това число полутечен природен газ (ВПГ), на международните пазари и ще усъвършенства своята газодобивна и газопреносна инфраструктура.

Източник " Фокус "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР