Руският президент Владимир Путин каза, че изображенията и кадрите на

...
Руският президент Владимир Путин каза, че изображенията и кадрите на
Коментари Харесай

Путин определи кадрите с мъртви тела от Буча като фейк

Руският президент Владимир Путин сподели, че изображенията и фрагментите на мъртви тела, разпръснати из украинския град Буча, са подправени, заяви anews.com.

Говорейки по време на телевизионна конференция, след диалози с беларуския си сътрудник Александър Лукашенко, Путин съпостави украинските изказвания, че съветски военнослужещи са екзекутирали цивилни в Буча, с това, което той сподели, че е инсценирането от Запада на офанзива с химическо оръжие в Сирия, ориентирана към уличаване на Башар ал Асад.

„ В Буча е същият тип фалшификат “, сподели Путин.

Украйна упрекна съветските военни, че са екзекутирали поданици на Буча, град отвън столицата Киев, който съветските войски са окупирали няколко седмици, преди да се изтеглят. Западните страни приканиха отговорните за убийството на цивилни да бъдат осъдени.

Руските управляващи упрекнаха Украйна, че е провела ужасната сцена, с цел да провали мирните договаряния и да подтикне Запада да наложи повече наказания против Москва.

Русия изпрати десетки хиляди бойци в Украйна на 24 февруари в по този начин наречената от нея специфична интервенция за унижение на военните качества на южната си съседка и премахване на хора, които назова рискови националисти.

Украинските сили оказаха твърда опозиция и Западът наложи необятни наказания в опит да принуди Русия да изтегли войските си.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР