Руският президент Владимир Путин изрази днес оптимизъм за хода на

...
Руският президент Владимир Путин изрази днес оптимизъм за хода на
Коментари Харесай

Владимир Путин: Динамиката е положителна, всичко се развива по план

Руският президент Владимир Путин изрази през днешния ден оптимизъм за хода на така наречен специфична военна интервенция в Украйна, предадоха Ройтерс и ТАСС.

" Динамиката е позитивна. Всичко се развива в границите на проекта на министерството на защитата и генералния щаб ", сподели Путин в изявление за държавната телевизия " Русия-1 ".

Руският президент изрази вяра след хипотетичното завладяване на Соледар " нашите бойци да ни зарадват още не веднъж със своите резултати (на бойното поле) ".

Сведенията за контрола над този град в Донецка област, Източна Украйна, остават спорни. Русия разгласи, че го е превзела, само че Украйна твърди, че съпротивата продължава.

Путин дефинира съветската стопанска система, на която Западът наложи редица наказания след нашествието в Украйна, като постоянна.

Ситуацията е " доста по-добра освен от прогнозите на нашите съперници, само че и от личните ни прогнози ", увери съветският президент. Той уточни като основен индикатор безработицата, която " е на исторически ниско ниво ". " Инфлацията е по-ниска от предстоящото и, нещо значимо, налице е низходяща наклонност ", добави Путин.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР