Руският президент Владимир Путин, говорейки на разширено заседание на колегията

...
Руският президент Владимир Путин, говорейки на разширено заседание на колегията
Коментари Харесай

Путин изпрати ФСБ срещу цялата измет“, която всява разкол

Руският президент Владимир Путин, говорейки на разширено съвещание на колегията на Федералната работа за сигурност (ФСБ) във вторник, сподели, че съветските специфични служби би трябвало да употребяват опита, насъбран по време на войната в Украйна, за " подсилване на сигурността на страната и отбрана на правата и свободите на съветските жители ", цитира думите му Руската работа на Би Би Си и ТАСС.

Федералната работа за сигурност би трябвало да се опълчи на опитите за активиране на " цялата тази сган " в Русия, която употребява сепаратизма, национализма и ксенофобията като оръжие , сподели съветският президент Владимир Путин във вторник на съвещание на съвета на специфичните служби.

Държавният глава означи присъединяване на ФСБ във войната в Украйна, свърза увеличението на броя на терористичните закононарушения с дейностите на Киев и Запада и прикани да се " сложи преграда пред диверсионните групи " на Руско-украинска граница.

Путин прикани да се ускори " линията на контраразузнаването ", контролът върху осъществяването на държавната отбранителна поръчка и обезпечаването на войските, както и да се разпознават тези, които " употребяват интернет и обществените мрежи за агитация и идеология на тероризма и екстремизма ".

" Разбира се, належащо е да се разпознават и спрат противозаконните действия на тези, които се пробват да разцепят и отслабят нашето общество , които употребяват сепаратизма, национализма, неонацизма и ксенофобията като оръжие. Това също постоянно е било прилагано към нашата страна, и в този момент, несъмнено, зачестяват опитите да се засилва цялата тази сган на нашата земя ", сподели Путин.

Федералната работа за сигурност (ФСБ) на Руската федерация би трябвало да държи руско-украинската граница под специфичен надзор, да сложи там бариера за диверсионните групи .

" Руско-украинският сектор от държавната граница би трябвало да бъде под специфичен надзор на граничната работа на ФСБ. Сега там е дислоцирана група, която включва подразделения на граничните служби, авиацията на ФСБ и въоръжените сили на Националната армия. " Задачата е да сложим бариера на пътя на диверсионните групи, да пресечем опитите за контрабанда на територията на Русия на оръжия и муниции ", сподели президентът.

Путин също изиска да се усъвършенства системата за пропускане на бежанци през руско-украинската граница. " Системата за пропускане на бежанци през границата, както и на военни колони, военна техника, филантропични и строителни товари, би трябвало да бъде по-ясно обрисувана ", сподели президентът.

Президентът на Русия също по този начин съобщи нуждата от " насърчаване на районните сегменти на общодържавната система за противопоставяне на тероризма, в това число в ДНР, ЛНР, Запорожие и Херсонска област ", ​​както и от активизиране на работата на ФСБ в тези райони.

В неделя Путин към този момент съобщи, че с и съветският народ може да не оцелее. Според него груповият Запад можел да одобри единствено Русия на части.

Руският държавен глава акцентира, че " тези проекти са написани на хартия ".

В изявлението си Владимир Путин декларира още веднъж, че единствената цел на Запада е да ликвидира Русия в настоящия й тип. Говори и за " проекти, написани на хартия ", без обаче да показва съответни страни или разузнавания, които имат такива проекти. Противопоставянето е в жанр неконкретизирани и известни на всички посочени с местоимения " те " против " ние ", руснаците.

Неконкретизираната опасност за Русия, по думите на Путин идва от : " Но всичко това е там, всичко е записано, всичко е записано на хартия. Е, в този момент, когато опитите им да прекроят света извънредно за себе си след разпадането на Съветския съюз доведоха до тази обстановка " и по тази причина: " Ние сме принудени да реагираме на това ", споделя Путин.

Според Путин Западът може да одобри страната в така наречен " фамилията на цивилизованите народи " единствено на парче. " И тогава, (след като раздерат Русия), може би ще ни одобряват в по този начин нареченото семейство на цивилизованите нации, само че единствено. С каква цел? За да разбутат тези елементи и да ги слагат под собствен надзор. ".
 Путин: Използваме мощ, с цел да спрем войната, която Западът стартира Обновена
Путин: Използваме мощ, с цел да спрем войната, която Западът стартира

Русия е била наясно, че следва удар по Крим и Севастопол
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР