Руският президент Владимир Путин е скрил 12,3 млрд. паунда в

...
Руският президент Владимир Путин е скрил 12,3 млрд. паунда в
Коментари Харесай

Британски медии: Путин укрива 12,3 млрд. паунда в подземни складове в Африка

Руският президент Владимир Путин е скрил 12,3 милиарда паунда в брой и злато в " подземни хранилища " в Африка. Руският водач се доверява на частната военна формация " Вагнер " за защитата на фонда си при положение на бягство в Централноафриканската република, оповестява английския вестник „ Експрес ”.

Според формалните държавни медии в Русия в петък Путин е отделил време да беседва с президента на африканската страна Фостен-Арканж Туадера.

В изказването на съветското държавно управление се споделя: „ Президентите показаха общото си желание да засилят двустранното политическо, комерсиално и икономическо съдействие, в това число в региона на горивата и енергетиката. "

Но каналът „ Генерал СВР ” в Телеграм твърди, че срещата сред двамата водачи е имала сигурно за цел да ревизира " лоялността " на африканския президент.

Каналът твърдеше, че Путин " преглежда Централноафриканската република като един от двата разновидността за евакуация отвън територията на Руската федерация обстановка за себе си и своите близки при изключителна ".

В него се прибавя: " Сега Путин счита опцията за евакуация за реалистична, по тази причина е значимо той да разбере, че има разновидности и те са изцяло осъществими. "

Анонимният канал от дълго време твърди, че Путин се бори с рака, и че съгласно източници от Кремъл съветският водач е измършавял с 8 кг.

Близкото обграждане на Путин се тормози, че неговата " упорита кашлица " ще бъде възприета като " симптом за бързото утежняване на здравето на водача ", до момента в който Русия продължава военната интервенция в Украйна.

„ Генерал СВР ” оповестява, че „ както самият Путин, по този начин и неговите близки, а също и лекарите, са обезпокоени от пристъпите на кашлица на президента, както и от непрекъснатото гадене и неналичието на вкус, дължащи се на лекарства и специфична диета [за] онкоболни ”.

" През последните няколко месеца Путин е измършавял с осем кг, а хората към президента се тормозят, че отслабването и непрекъснатата кашлица, които се виждат, ще бъдат сметнати от елита за знак за бързо утежняване на здравето на водача. "

Твърди се също, че съветският президент е получил " припадък на мощна кашлица " по време на видеоконференция с министъра на защитата Сергей Шойгу.

Твърденията на „ Генерал СВР ” не може да бъдат тествани, само че каналът беше измежду първите, които предоставиха детайлности за тактиката на Путин за готовност предишния месец.

Кремъл неведнъж е отричал слуховете за здравословното положение на Путин.

Това се случва в миг, когато съдружниците от НАТО проверяват по какъв начин създадена в Русия ракета е паднала в Полша, убивайки двама души покрай източната граница на страната с Украйна.

Посланиците на 30-те страни от алианса се събраха в Брюксел в сряда за изключителни диалози.

Ракетният удар във вторник задълбочи интернационалното напрежение по отношение на съвсем деветмесечната война на Москва против Украйна и усили опасенията за допустима ескалация. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР