Руският президент Владимир Путин е „напълно изтрещял“, задето заповяда на

...
Руският президент Владимир Путин е „напълно изтрещял“, задето заповяда на
Коментари Харесай

Британският министър на отбраната: Путин е напълно изтрещял, можем пак да бием руснаците

Руският президент Владимир Путин е „ изцяло изтрещял “, задето заповяда на войските си да влязат в Източна Украйна. Това съобщи министърът на защитата на Англия Бен Уолъс.

" Сритахме задника на Русия преди... можем да го създадем още веднъж ", сподели още той в тирада пред английски военни.

Уолъс, който е някогашен офицер от шотландската армия, напомни Кримската война отпреди 170 години. Конфликтът сред Османската империя, Франция и Британската империя от една страна и Руската империя - от друга, приключва с проваляне за руснаците, само че е прочут с едно от най-катастрофалните сражения в историята на английската войска - офанзивата на леката конница против съветската артилерия.

Посочвайки, че Обединеното кралство разполага с 1000 военни в подготвеност за незабавна дислокация, Уолъс направи следния коментар: „ Шотландската армия срита по задните елементи цар Николай I през 1853 година в Крим – постоянно можем да го създадем още веднъж. “

И добави: „ Цар Николай I направи същата неточност, която прави Путин - той нямаше другари, нямаше съюзи “.

Наред с историческия си разбор, министърът съобщи, че съветският президент е изгубил мозъка си. " Имаме съперник, в лицето на Путин, който е изцяло изтрещял ", съобщи Бен Уолъс.

Междувременно Украйна разгласи изключително състояние, а английският министър председател Борис Джонсън разгласи, че Обединеното кралство ще изпрати още отбранителни оръжия на Киев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР