Руският президент Владимир Путин е жив и продължава да взема

...
Руският президент Владимир Путин е жив и продължава да взема
Коментари Харесай

„Жив ли е още Путин: Кремъл реагира на изявлението на Зеленски

Руският президент Владимир Путин е жив и продължава да взема решения в статута на глава на Русия. Това съобщи днес по време на брифинг говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Той разяснява изказването на Владимир Зеленски на форума в Давос, че се съмнява дали Владимир Путин е жив в този момент.

Според Песков ръководителят на Кремъл е жив и продължава да взема решения. Освен това, съгласно прессекретаря на президента, рано или късно Украйна ще би трябвало да се откаже от всичко антируско, защото „ Русия и Путин съществуват и ще съществуват “.

„ И Русия, и Путин са огромен проблем за Украйна и за Зеленски. И е ясно, че чисто психически господин Зеленски би предпочел нито Русия, нито Путин да съществуват. Но колкото по-скоро украинският режим осъзнае, осъзнае, че Русия и Путин са и ще бъдат, че рано или късно въпреки всичко ще би трябвало да се откажете от всичко антируско, толкоз по-добре ще бъде за Украйна “, продължи Песков по време на обичайния брифинг.

Отделно представителят на Путин разяснява възможното възобновяване на преговорния развой сред двете страни. Според него колкото по-скоро Украйна извърши настояванията на Москва, толкоз по-бързо ще бъде приключена пълномащабната война.

Обобщавайки, Дмитрий Песков назова нахлуването на съветските въоръжени сили, което докара до унищожаването на украински градове и гибелта на десетки хиляди жители, „ покруса, уредена от киевския режим “.

Припомняме, че сутринта на 19 януари президентът Володимир Зеленски взе участие в украинската закуска, която обичайно се организира по време на Световния стопански конгрес в Давос. По-специално, президентът разяснява вероятното възобновяване на мирните договаряния с Русия и изрази подозрение, че съветският водач Владимир Путин е към момента жив.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР