Руският президент Владимир Путин е диагностициран с рак. При пътувания

...
Руският президент Владимир Путин е диагностициран с рак. При пътувания
Коментари Харесай

Бивш политтехнолог на Кремъл: Владимир Путин е диагностициран с рак

Руският президент Владимир Путин е диагностициран с рак . При пътувания е  придружен от лекар-специалист . Това заяви  някогашният политтехнолог на Кремъл Ростислав Мурзагулов , представен от УНИАН. Според него  информацията за заболяването на Путин му е била доказана от негови лични източници  от обкръжението на президента.

Сигурен съм, че гибелта на Путин няма да е елементарна  – заобиколен от внуци, правнуци, с възприятие за достижение, той ще заспи умерено и няма да се събуди… Мисля, че това не е историята на Путин. Мисля, че  броят на отвратителните каузи , които е  извършил  в този живот,  приказва за това какъв край ще има . Това е страховит гений. Човекът направи всичко това. Наистина ли мислите, че най-малко един от тези хора ще има решителността да направи това, което са правили почтени хора по времето на Хитлер? “, означи Мурзагулов.

Според него ще има хора, които няма да  „ скачат на задните си лапи “  пред Путин. Той добави, че съветския водач може да вземем за пример да повтори ориста на някогашния сръбски президент Слободан Милошевич – един ден моторът на самолета му ще се повреди, ще кацне в някоя от  „ неприятелските “ страни  и Путин ще отиде в Хага.

 

https://dariknews.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР