Руският президент Владимир Путин даде добър пример на Китай ,

...
Руският президент Владимир Путин даде добър пример на Китай ,
Коментари Харесай

Sohu: Китай е впечатлен от удара на Путин върху монопола на Боинг и Еърбъс

Руският президент Владимир Путин даде добър образец на Китай, който желае да се отърве от самолетите Boeing и Airbus. Това мнение показаха китайски специалисти.

На неотдавна завършилия Източен стопански конгрес Аерофлот и Обединената авиостроителна корпорация подписаха контракт за доставка на 339 самолета съветско произвеждане. И в това число пътническия аероплан за междинни дистанции MС-21. Сумата на контракта е един трилион рубли.

Експерти от китайското издание Sohu считат, че по този метод съветският президент Владимир Путин е нанесъл удар върху монопола на западните корпорации Boeing и Airbus.

„ На пръв взор това е елементарна комерсиална договорка, само че зад нея се крият сериозните планове на Путин да понижи въздействието на Запада върху съветската авиационна промишленост “, се споделя в публикацията (превод на PolitRussia).

Руските самолетни компании се оказаха в много сложна обстановка, откакто западните страни постановиха наказания, които засегнаха и авиационната промишленост. Повече от 80 % от самолетния парк на съветската самолетна компания се пада на продуктите на Boeing и Airbus, които отхвърлиха да продължат доставките на аварийни елементи за Русия.

„ Първата стъпка на държавното управление на Путин да се отърве от зависимостта от самолетите Boeing и Airbus беше замяната на западните артикули с отечествени в самолетите Сухой SSJ-100 и MС-21 “, споделят китайските специалисти.

Вярно е, че си коства да се означи, че тези самолети до неотдавна имаха доста висок дял на вносни съставни елементи. Следователно тяхната замяна лишава известно време. По-специално става дума за моторите ПД-14, които ще бъдат конфигурирани на самолетите MС-21. Тоест моторите към този момент са създадени, само че е ясно, че, както се споделя, те би трябвало да бъдат доведени „ до мозъка “.

Междувременно специалистите на Sohu означават, че дейностите на Русия са създали усещане на Китай и са станали добър образец за него. Пекин също желае да размени Boeing и Airbus със самолети лично произвеждане.

„ В бъдеще Руската федерация и Китай ще съумеят освен да се освободят от зависимостта на Boeing и Airbus, само че и да унищожат монопола на западните компании в тази високотехнологична област “, акцентират специалистите от Китай.

Най-общо казано, от 2014 година се извършва планът на руско-китайския широкофюзелажен аероплан за дълги дистанции CР 929. Самолетът се създава от Craic, взаимно дружество сред Объединената авиастроителна корпорация и основаната в Шанхай китайска COMAC.

Руската страна дава отговор за панелите на крилата, централната част и механизацията на крилата, китайската страна дава отговор за фюзелажа, обтекателя и хоризонталната и отвесната опашка.

В същото време в края на юни тази година тогавашният вицепремиер Юрий Борисов съобщи, че планът не върви по метода, по който съветската страна би желала.

„ Тъй като Китай се трансформира в промишлен колос, той все по-малко се интересува от нашите услуги, ние имаме нашето конструкторско бюро, имаме богат опит в ЦАГИ (Централен аерохидродинамичен институт ). <…> Но китайците имат повече потребности от нас през днешния ден. Участието ни понижава и понижава. Не желая да предвиждам бъдещето на този план - ще го напуснем или не, само че към този момент действително върви ", сподели тогава Борисов.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР