Руският посланик към ЕС Владимир Чижов е бил привикан днес

...
Руският посланик към ЕС Владимир Чижов е бил привикан днес
Коментари Харесай

ЕС привика руския посланик заради нахлуването в Украйна

Руският дипломат към Европейски Съюз Владимир Чижов е бил привикан през днешния ден в Европейската работа за външна активност, оповестиха от институцията. Уточнява се, че това деяние е по предписание на висшия представител на Европейски Съюз по външната политика и сигурността Жозеп Борел, и е обвързвано с съветското навлизане в Украйна. Чижов е бил признат от генералния секретар на европейската външна работа Стефано Сонино.

Руският представител е бил осведомен със мнението на Европейски Съюз за най-решително наказание на непредизвиканото и безпричинно навлизане на съветските военни сили. Той е чул настояването на Европейски Съюз съветският президент Владимир Путин да приключи военните дейности неотложно и абсолютно, и да изтегли всички войски и въоръжение от цялата територия на Украйна.

Чижов е бил известен, че Европейски Съюз ще отговори твърдо на съветската експанзия и че такова решение ще бъде признато на днешното изключително съвещание на Европейския съвет. Посланикът е научил, че ще бъдат одобрени нови тежки наказания, изцяло съгласувани сред Европейски Съюз и интернационалните сътрудници.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР