Руският посланик Елеонора Митрофанова продължава да се държи като руски

...
Руският посланик Елеонора Митрофанова продължава да се държи като руски
Коментари Харесай

Атлантици: Господин премиер, отпратете посланик Митрофанова по пътя към Москва, с еднопосочен билет!

Руският дипломат Елеонора Митрофанова продължава да се държи като съветски генерал-губернатор на България. Това се акцентира в Позиция на Атлантическия съвет на България.

На 17 март 2022 година във видеообръщение, оповестено на формалната страница на съветското посолство във Фейсбук, Митрофанова си разреши да насочи предизвестие до формалните български управляващи, че, цитираме, “доставките на оръжия (включително такива със руски произход) и бойни муниции за украинските „ националисти “ надали ще добави оптимизъм към двустранния разговор, който към този момент така и така е влошен. " В този подтекст, думите ѝ по-нататък, че ЗАСЕГА доставките на енергоносители в България се правят непрестанно и в цялостен размер, не са нищо друго, с изключение на пряк намек, че Москва е подготвена да употребява енергийните доставки като

инструмент за политически напън

С други думи, нормално цинично изнудване: в случай че дадете оръжие на Украйна, ще ви спрем газовото кранче.

Изнудване, направено в очакване държавното управление да се огъне пред съветския напън и на срещата на върха на НАТО на 24 март, вместо премиера Кирил Петков там да отиде Румен Радев, който да прокарва интереса на Русия.

Агресивната и непредизвикана, варварска война на Руската федерация срещу суверенна и свободна Украйна слага пред България единствената допустима реакция – и в политическо, и в морално отношение:

Украйна има потребност от нашата поддръжка СЕГА!

И то НЕ ПРОСТО с политически заявления,

НЕ САМО с филантропична помощ,

а ПЪРВО И НАЙ-СПЕШНО С ОРЪЖИЕ И БОЕПРИПАСИ, с които нейните въоръжени сили могат са си послужат незабавно. Такива оръжия и муниции в нашите хранилища има премного.

Досега България не е предоставила военна помощ на Украйна точно поради съветската подривна активност вътре в държавното ни ръководство, в това число и поради непрекъснатите хибридни неистини и заблуди, популяризирани в българското общество.

Хибридна неистина номер едно на българските путинисти е, че, в случай че дадем наше оръжие на Украйна, автоматизирано се въвличаме във война с Руската федерация!

Днес Румен Радев обществено повтори тази теза, с което недвусмислено потвърди, че прецизно

извършва напътствията на Кремъл

и Митрофанова. Това ни дава съображение още един път да заявим, че Румен Радев приказва и работи като пРезидент на Кремъл и неприкрит путинист. Той тласка страната ни към неверната страна на историята и я хвърля в съветската бездънна бездна.

Със своето безучастие, до момента държавното управление, под диригентската палка на Румен Радев и припяването на Корнелия Нинова, подкрепя директно бандитския путински режим в унищожаването на украинските градове, като по този начин трансформира България в съизвършител на военнопрестъпника Путин!

Отказът да предоставим оръжие и муниции на Украйна е отвод да защитим живота и на всички украински жители, в това число на стотиците хиляди с българско съзнание.

Ето за какво изнудваческото изказване на Елеонора Митрофанова е

директна интервенция в суверенните държавни решения на България

Неведнъж български общественици, дейни политици и неправителствени организации са упорствали Митрофанова да бъде оповестена за Persona Non Grata.

С медийната си изява от 17 март Митрофанова сподели, че не е поискала да разбере предизвестието на премиера Кирил Петков, което той персонално ѝ насочи преди седмица с настояването да се извини на българския народ за обидата " евроатлантически подлоги ".

Посланикът на държава-агресор, всеобщ палач и терорист не може да размахва пръст и да шантажира България. Десетте съветски дипломата, изгонени през днешния ден, са единствено прислужници. Не се заблуждавайте. Да не ги оставяме да си вървят сами.

Господин министър председател, изгонете господарката им!

Крайно време е да отпратите дипломат Митрофанова по пътя към Москва, с еднопосочен билет!

Атлантически съвет на България
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР