Руският певец Юрий Лоза направи изказване за путиниста Филип Киркоров,

...
Руският певец Юрий Лоза направи изказване за путиниста Филип Киркоров,
Коментари Харесай

Киркоров приключи, за него никой вече не скърби в Русия

Руският артист Юрий Лоза направи изявление за путиниста Филип Киркоров, чиито концерти всеобщо се анулират в страната-агресор след присъединяване му в „ голото празненство “ на блогърката Настя Ивлеева, написа УНИАН.

По думите на Лоза Киркоров постоянно е бил демонстративен, само че незабавно, щом камерите угаснат, артистът постоянно се усеща уплашен.

„ Киркоров е единствено поза. Нито една дума, нито едно придвижване у него са откровени... Вижте по какъв начин седи в журито, какво прави с очите си и така нататък Това е неестествено за един мъж. Всичко, което прави, е показно. Но щом този сапунен балон се спука, незабавно настава рецесия, ужасяващ стрес “, споделя Лоза в коментар за РосСМИ.

Той също по този начин акцентира, че в случай че по-рано всички са желали да се прегръщат и целуват с „ краля на попа “ Киркоров, в този момент няма нито един човек, който откровено да го поддържа.

" Мислите ли, че някой от тези, които го заобикаляха, които го целуваха, през днешния ден откровено скърбят, че Киркоров го няма? Нито един човек не скърби ", сподели артистът.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР