Руският певец от български произход Филип Киркоров коментира попадането си

...
Руският певец от български произход Филип Киркоров коментира попадането си
Коментари Харесай

Филип Киркоров за Зеленски: Моят стар другар от снимачната площадка твърде много влезе в ролята

Руският артист от български генезис Филип Киркоров разяснява попадането си в санкционния лист на Украйна на страницата си в Instagram. Изпълнителят разгласява фрагменти от видеото към песента „ Just Give “ и се обърна към президента на Украйна Володимир Зеленски. „ Моят остарял приятел и сътрудник на снимачната площадка прекалено много влезе в ролята, а сюжетът, който му изпращат оттатък океана, води на пепелта и него самия, и страната му, на която е поверен “, акцентира артистът, оповестява ТАСС.
" За страдание, фанатичните хора, които са завладели пропагандата и новинарските стратегии, не разрешават на хората да чуят техните родственици, другари и други различни отзиви и вести. Междувременно имах шанс, единствено моите песни бяха неразрешени, да, зайчето ми ", написа Киркоров.

Певецът означи, че „ приема поздравления “ за включването на песните му в листата със наказания, а също по този начин благодари за признанието на неговия гений, значителност и известност.
„ Моят остарял приятел и сътрудник на снимачната площадка прекалено много влезе в ролята, а сюжетът, който му изпращат оттатък океана, води на пепелта и него самия, и страната му, на която е поверен “, акцентира артистът.
Киркоров назова попадането си в санкционния лист на Украйна демонстрация на „ културата на анулация “, която изкривява действителността и е хвалена от Запада. Според артиста културните полезности от дълго време са унищожени в западните елементи на Украйна, които „ като деца се подчиняват на звуците на флейтата на Хамелинския свирач “.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски подписа в събота декрет, съгласно който управляващите на страната постановиха наказания на оперната певица Анна Нетребко, съветския режисьор Никита Михалков, артиста Филип Киркоров и още 117 души. Санкциите, наред с други неща, включват блокиране на сметки, прекъсване на осъществяването на стопански и финансови отговорности, преустановяване на културния обмен и съдействие, възбрана за влизане в Украйна, отнемане от украински държавни награди и други Тези ограничавания би трябвало да останат в мощ 10 години, отбелязва ТАСС.

След включването на Филип Киркоров в санкционния лист в интернет още веднъж стана популярно едно десетгодишно видео от взаимно присъединяване на артиста с Володимир Зеленски в развлекателна стратегия.
Следвайте " Гласове " в
 
 
 
09 Яну 202367709 Яну 20234009 Яну 20235409 Яну 202330809 Яну 20239209 Яну 2023218Коментарилогика на американското безкултурие: от просвета на заниманието - към просвета на отмяната09 Яну 2023 11:16ч.
Чавка е изпила мозъка освен на англосаксонците, само че и на директивно поробеното посредством мантрите и парите им западно човечество. Събуждането от опиатната кома ще бъде ненадейно и по никакъв начин не занимателно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Яну 20231298524 Дек 2022355906 Яну 202396728 Дек 2022769
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР