Руският патрулен кораб е изстрелял предупредителен огън към британския миноносец

...
Руският патрулен кораб е изстрелял предупредителен огън към британския миноносец
Коментари Харесай

Руски кораб и самолет откриха предупредителен огън по британски миноносец в Черно море

Руският патрулен транспортен съд е изстрелял сигнален огън към английския миноносец „ Defender “, нарушил границата в, оповестява съветското министерство на защитата. Също по този начин се оповестява, че самолетът Су-24M е направил предупредителни бомбардировки по курса на кораба, който по-късно е напуснал границите на териториалното море на Руската федерация.

„ В 11:52 ч. на 23 юни т.г. миноносецът „ Defender “ на английския флот, настоящ в северозападната част на Черно море, мина държавната граница на Руската федерация и навлезе в териториалното море в региона на нос Фиолент на 3 км “, оповестява министерството на защитата, представено от „ Комерсант “.
 Американски боен транспортен съд влезе в Черно море Американски боен транспортен съд влезе в Черно море
Американският ракетен транспортен съд " Джеймс Уилямс " навлезе в Черно море, оповестява Yoruk Isik - турският акаунт в Twitter, където се разгласяват...

Миноносецът е бил предизвестен за потреблението на оръжия при положение на нарушение на държавната граница, само че не е реагирал.

„ В 12:06 и 12:08 граничният патрулен транспортен съд е изстрелял сигнален огън. В 12:19 ч. самолетът Су-24М е провел предупредителна бомбардировка (4 OFAB-250) по курса на миноносеца “, се споделя в известието.

След тези дейности в 12:23 ч. разрушителят е напуснал границите на териториалното море на Руската федерация, добави министерството на защитата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР