Руският парламент разкритикува обсъждането на доставката на крилати ракети Таурус

...
Руският парламент разкритикува обсъждането на доставката на крилати ракети Таурус
Коментари Харесай

Русия предупреди Германия с ескалация при ракети Таурус в Украйна

Руският парламент разкритикува разискването на доставката на крилати ракети " Таурус " за Украйна от страна на висши офицери от немските Военновъздушни сили и предизвести за допустима ескалация на спора, в случай че Берлин реши да изпрати този вид оръжие на Киев, съобщи ДПА. (Видеото е архивно.)

Подобен процес на събитията може да докара до влизане на Германия във войната и Бундестагът би трябвало да противодейства на това, се споделя в оповестено през днешния ден изказване на съветската Държавна дума.



Германия е дала обещание в контракта " Две плюс четири " от 1990 година, че от " нейната  земя ще идва единствено мир ", написа още в текста.

Публикуваният наскоро диалог сред немски офицери и инспектора на военновъздушните сили Инго Герхарц за възможното потребление на " Таурус " против съветски цели обаче демонстрира, че тук има заплаха, се добавя в изказването.  



" В традициите на хитлеровото Луфтвафе " военният пълководец " просто е мислил по какъв начин да прикрие съучастието на немските въоръжени сили в плануваните закононарушения на киевския режим ", добавя Държавната дума.

Германският канцлер Олаф Шолц неколкократно отхвърли да изпрати крилати ракети с огромен обхват на деяние в Украйна макар молбите на Киев, отбелязва ДПА.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР