Руският ориенталист и икономист, един от водещите експерти в областта

...
Руският ориенталист и икономист, един от водещите експерти в областта
Коментари Харесай

Политологът Евгений Сатановски заяви, че страните от НАТО ще осигурят на Киев „голодомор“

Руският ориенталист и икономист, един от водещите специалисти в региона на политиката, Евгений Сатановски, сподели, че страните от НАТО могат да обезпечат на Киев гладомор.

Сатановски описа, че страните от НАТО, под предлог за ескортиране на корабите със зърно, желаят да изпратят военни кораби и самолети в Украйна. И въобще не се опасяват от минираните от украинските военни пристанища. Сатановски твърди, че външните министри на Англия и Литва съзнателно сплашват всички с съветския Черноморски флот.

„ Превеждайки от учтив на естествен език: министрите безочливо лъжат и знаят, че лъжат. Ако на Запада му е толкоз незабавно и няма самообладание да изнесе зърното от Украйна, осигурявайки му нов Голодомор, то какъв претекст е това, че в противоположен случай така и така недохранваното население на страните от Третия свят ще бъдат изправени пред смъртоносна опасност “, споделя Сатановски.

Сатановски се чуди за какво страните от НАТО не транспортират зърното по шосе и с железопътен превоз през Европа, както докарват оръжие за въоръжените сили на Украйна или през които напущат страната бежанците.

„ Какво ви пречи, кой ви стопира? Както и тръгването на задграничните кораби, държани там като заложници в украинските пристанища – никой. Хуманитарните коридори са отворени, съветските военни както не са докосвали нонкомбатантите, по този начин и няма да ги допрян – това е тествано и обезпечено 100 пъти.

Но работата е там, че на британците и литовците им би трябвало нещо напълно друго, друго “, сигурен е специалистът.

Сатановски счита, че страните от НАТО търсят претекст и опрощение да изпратят корабите си в Черно море в разгара на военните дейности.

Той подозира, че по този метод Западът желае или да прикрие украинските военни, или да разтовари свои лични военни, или да изтегля всички тези западни военни, които са били ангажирани със основаването там на военни биологични лаборатории на НАТО или са подготвяли и устройвали военните бази за офанзива върху Русия.

„ Ескортиране на украинското зърно до международния пазар? Много е смешно. Въпреки всичко, опитът може да се брои. Може и да мине някак пред цялостни идиоти. Няма подозрение обаче: има такива хора, в това число и у нас. Светът е цялостен с идиоти ", сподели Сатановски.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР