Руският опозиционер Андрей Навални се появи за първи път, макар

...
Руският опозиционер Андрей Навални се появи за първи път, макар
Коментари Харесай

Алексей Навални беше показан за първи път от затвора зад Полярния кръг

Руският опозиционер Андрей Навални се появи за първи път, въпреки и показан на ефирен екран, след преместването му в затвор, намиращ се зад Полярния кръг.

Чрез видеовръзка той се включи в правосъдното съвещание, с цел да приказва по дело, заведено по негов иск.

" Ваша чест, вижте сълзите, които се стичат по бузите ми, толкоз се веселя да видя всички вас - обичания ми съд, обичаните съдии, бранители и обичания ми секретар. Много се веселя да видя, " бяха думите на Навални.

Във видеобръщението си опозиционерът споделя още, че в Ямал, където се намира сега, изискванията са по-добри от тези в предходната колония във Владимировска област, само че още не е получил никакви писма, тъй като се намира " много надалеч. "

След 20 дни в неопределеност, в края на декември стана ясно, че Навални е бил превозен в наказателната колония IK-3 в Харп, Ямало-Ненецкия район, на към 1900 км североизточно от Москва.

Затворът, прочут още още като " колонията на Полярния вълк ", се счита за един от най-тежките в Русия.

В обществените мрежи по-рано тази седмица сътрудници на Навални оповестиха, че незабавно след края на карантината след преместването му, той е бил изпратен в карцера на " Полярен вълк ". Публикувана беше и фотография от " двора за разходки " - бетонни стени, покрити от горната страна с железни пръти. Дворът е дълъг 11 стъпки и необятен 3 стъпки.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР