Руският опозиционер Алексей Навални публикува днес, два дни след задържането

...
Руският опозиционер Алексей Навални публикува днес, два дни след задържането
Коментари Харесай

Навални контраатакува с антикорупционно разследване за двореца на Путин

Руският опозиционер Алексей Навални разгласява през днешния ден, два дни след задържането си, следствие, което съгласно него потвърждава, че Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През и част от обкръжението му са корумпирани, а съветският президент се е сдобил със истински "дворец ", предадоха Българска телеграфна агенция и Франс прес.

Публикацията съдържа и апел към руснаците да излязат в събота на демонстрации против ръководещите.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи за РИА "Новости ", че тези обвинявания не са правилни, само че означи, че още не се е срещнал в детайлности с това следствие.

В близо двучасовото видео, което към този момент е гледано над 500 000 пъти в ЮТюб и е записано преди връщането на Навални в Русия, основният критик на Кремъл упреква съветския президент, че посредством подставени лица се е сдобил с огромен парцел и голям замък покрай град Геленджик на брега на Черно море.

В първокласния комплекс има също по този начин лозя, ледена пързалка за хокей и казино. Според Навални той е финансиран от доверени хора на президента като шефа на Роснефт Игор Сечин и предприемачът Генадий Тимченко.

Според Навални построяването за този комплекс с повърхност 7000 хектара е коствало 100 милиарда рубли (1,12 милиард евро). Мястото е благосъстоятелност на съветската Федерална работа за сигурност.

«Привет, это Навальный. Я вернулся». Так должен был начаться этот пост, само че Алексея Навального през вчерашния ден нелегално...
Публикувахте от в

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР