Руският опозиционер Алексей Навални призова за създаването на „информационен фронт“

...
Руският опозиционер Алексей Навални призова за създаването на „информационен фронт“
Коментари Харесай

Навални призова за „информационен фронт“ срещу Русия


Руският опозиционер Алексей Навални прикани за основаването на „ информативен фронт “ против съветската инвазия в Украйна. По думите му информацията от Кремъл, че 75% от руснаците поддържат спора е неистина.

В няколко изявления в „ Туитър “ Навални прикани западните водачи да поддържат всеобща осведомителна рекламна акция онлайн, с която да пробият през пропагандата на публична Москва.

„ Трябват ни реклами, доста реклами. Голяма национална анти-военна акция, която да стартира с рекламна акция. Трябват ни 200 милиона импресии дневно, с цел да достигнем до всеки съветски консуматор онлайн на всеки таблет и телефон “, написа Навални.

Той се обърна непосредствено към Джо Байдън, Борис Джонсън, Урсула фон дер Лайен, Марк Зукърбърг и Сундар Пичай (шефът на „ Алфабет “) да открият незабавно решение по какъв начин да смачкат пропагандната машина на Путин посредством обществените мрежи. Според Навални всеобща рекламна акция би заобиколила напъните на Кремъл да филтрира каква информация влиза на територията на Русия.

Последните социологически изследвания демонстрират, че по-голямата част от руснаците поддържат спора с Киев, само че западни анализатори не имат вяра на данните. Според разнообразни източници те са основани на неопределено осъществяване на анкетите, съвсем никакво присъединяване от жителите, както и други фактори, като да вземем за пример боязън измежду хората.

„ Повечето руснаци имат изцяло изкривена визия какво тъкмо се случва в Украйна. За тях Путин води една дребна и доста сполучлива война с съвсем никакво клане. Нашите бойци са описвани като герои и споделят, че няма съвсем никакви жертви “, написа Навални.

Той дава образец, че с парите, с които може да се закупи едно противотанково оръжие „ Джавелин “, западните водачи могат да привлекат 200 милиона гледания на реклами, свързани с истината за Украйна.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР