Руският опозиционер Алексей Навални прекратява гладната си стачка, . Според

...
Руският опозиционер Алексей Навални прекратява гладната си стачка, . Според
Коментари Харесай

Навални прекрати гладната стачка и благодари за подкрепата

Руският опозиционер Алексей Навални приключва гладната си стачка,.
Според него са нужни към 24 дни, с цел да се върне към естественото хранене.
 Навални с обръщение от пандиза: Изпитвам горделивост и вяра от поддръжката Навални с обръщение от пандиза: Изпитвам горделивост и вяра от поддръжката
Алексей Навални с трогателно обръщение от пандиза. Опозиционерът съобщи, че изпитва „ горделивост и вяра “, откакто е разбрал...
" Лекарите, на които имам цялостно доверие, излязоха с изказване през вчерашния ден, че ние с вас сме постигнали задоволително, с цел да приключа гладната стачка. Е, и - ще кажа искрено - техните думи за това, което анализите демонстрират: „ След минимално време няма да има кой да лекува “... ммм... ми се костват почтени за внимание ", написа Навални.
" Приятели, сърцето ми е цялостно с обич и признателност към вас, само че не желая никой да изпитва физическо страдалчество поради мен. Не отдръпвам настояването да приема нужния доктор при мен - изгубвам чувствителността на частите на ръцете и краката си и желая да схвана какво е и по какъв начин да го церя, само че отчитайки напредъка и събитията,. Според разпоредбите това ще отнеме същите 24 дни и, споделят те, ще още по-трудно. Така че, пожебайте ми шанс ", споделя в известието си съветският опозиционер.
Неговата гладна стачка стартира, откакто здравословното му положение в пандиза се утежни, а управляващите не пуснаха при него лекаря, който той уточни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР