Руският опозиционер Алексей Навални почина в затвора, където излежаваше 19-годишна

...
Руският опозиционер Алексей Навални почина в затвора, където излежаваше 19-годишна
Коментари Харесай

Анализатори: Параноикът Путин фашизира руския народ, подготвяше смъртта на Навални

Руският опозиционер Алексей Навални умря в пандиза, където излежаваше 19-годишна присъда. Тялото му още не предадено на околните, чака се и аутопсия.

Международният анализатор Огнян Дъскарев е на мнение, че гибелта на Навални няма да се отрази на преизбирането на Путин като президент след по-малко от месец.

" Около 80% ще гласоподават за него. Но се трансформира в честен аспект, тъй като от ден на ден хора неизбежно си мислят, че днешна Русия наподобява на сталинския Съветски съюз. Вече се надигна вълна на отвращение ", уточни той.

Дъскарев дефинира като недоверчив обстоятелството, че не е ясно къде е тялото на Навални и за какво още не е осъществена аутопсия. Той позволи, че желаят да " нагласят " аутопсията.

Дъскарев акцентира, че Путин е непредвидим и може да се чака всичко.

" За Путин е значимо да внуши на руснаците обсадно състояние - те са обсадени отвред, целият Запад ги ненавижда и би трябвало да се пазят. На Запад се чуват гласове дали изборите да бъдат приети за законни. Ако един военнопрестъпник завоюва избори, законно или не, какво значение има? ", сподели още той.

По думите му на конференцията в Мюнхен се разисква какво би трябвало да се прави и какво ще вършат Съединени американски щати.

" Камала Харис препотвърди поддръжката на Съединени американски щати за Украйна. В Долната камара на Конгреса 60 милиарда $ помощ за Украйна не са гласувани. Вчера Байдън се изрече срещу Долната камара и ги прикани незабавно да почнат да разискват. Президентските избори в Съединени американски щати са най-важни за целия свят, тъй като има две дейни войни ", посочи интернационалният анализатор.

" В Русия, където работи правилото " боязън ", диктаторският режим евентуално счита, че е укрепил още повече позициите си. Един пароноик на власт постоянно има опасения, че един човек даже от лагера може да повлияе по някакъв метод. Успехът на Путин е, че съумя да убеди болшинството руснаци, че страната се бори на живот и гибел за оцеляване. Путин съумя да фашизира съветския народ. Много по-лоши упования би трябвало да имаме от него, в сравнение с от Хитлер. В близко време надали Русия ще се либерализира ", разяснява журналистът Чавдар Стефанов пред Bulgaria ON AIR.

" Могат да кремират тялото, да го погребат на незнайно място. Това е режимът на Путин - него не го интересува нито външното мнение, нито мнението в Русия. В Кремъл са се готвили за тази гибел. Дори да е неочаквана, тя е подготвяна години наред. Путин се промени още през 2008 година В Русия опозицията е разгромена изцяло. Навални беше харизматична персона и удари режима на Путин, където беше най-уязвим - голямата корупция. За Путин Навални беше непотребен и го в профил ", счита той.

Стефанов е на мнение, че Путин се опасява като параноик и усеща евентуална опасност отвред.

" В самия лагер ще пострадат някои хора, примерно може да бъдат уволнени. А може и да ги повдигнат на друго място ", означи журналистът.

Чавдар Стефанов акцентира, че в България доста добре би трябвало да си дадем сметка за всичко, което прави режимът на Путин против страната ни.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР