Руският опозиционер Алексей Навални обвини Запада, че независимо от гръмките

...
Руският опозиционер Алексей Навални обвини Запада, че независимо от гръмките
Коментари Харесай

Навални: Западът не въведе санкции против най-близкото обкръжение на Путин

Руският опозиционер Алексей Навални упрекна Запада, че без значение от гръмките изказвания, не е въвел наказания срещу кремълски олигарси и админи.

В профила си в Twitter Навални написа:

" От една страна, на равнище Екологичен потенциал, Конгрес и Сенат на Съединени американски щати, национални парламенти, има цялостна поддръжка на всеобщите наказания срещу корупционерите и подпалвачите на войната. А от друга, когато се стигне до съответни дейности, в недрата на изпълнителната власт всичко се разсипва на прахуляк ".

Както отбелязва Навални, наказания не са въведени против хора от най-близкото обграждане на президента Владимир Путин: шефът на " Газпром " Алексей Милър и на " Роснефт " Игор Сечин, милиардерът и " приближен ковчежник " на Путин Роман Абрамович, собственикъ на " Норилски никел " Владимир Потанин, депутатът и някогашна космонавтка Валентина Терешкова.

" Олигарсите Бокарев и Махмудов. Това са същински мафиоти, проведена престъпност. И освен това, само че компаниите им доставят дизели и елементи за военни кораби. Олигархът Зияд Манасир, който заплати за двореца на Путин. Подарил два двореца на Милер. Георгий Берьозкин, виновен за унищожаването на свободата на словото в Русия, оригарх-собственик на пропагандистки медии ", прибавя опозиционерът.

По думите му, дори дъщерята на представителя на Путин, Лизе Пескова, безумният " фрик " Дмитрий Медведев също с лекост са заобиколили рестриктивните мерки благодарение на близки родственици и инцидентни компании.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР