Руският опозиционен политик Алексей Навални е забелязан да слиза по

...
Руският опозиционен политик Алексей Навални е забелязан да слиза по
Коментари Харесай

Навални ходи и слиза по стълби

Руският опозиционен политик Алексей Навални е видян да слиза по стълби на фотография, оповестена в неговия " Инстаграм " в събота, пет дни откакто берлинската болница съобщи, че може да диша независимо , оповестява " Ройтерс ".

" Нека кажа по какъв начин протича възобновяване ми. Това към този момент е явен път, въпреки и дълъг ", написа Навални.

Всички сегашни проблеми като обстоятелството, че телефонът в ръцете ми е ненужен, сипването на малко вода се трансформира в цяла атракция са чиста нелепост, изяснява той.
 Екологичен потенциал желае наказания за Лукашенко и отровителите на Навални
Екологичен потенциал желае наказания за Лукашенко и отровителите на Навални

Екологичен потенциал одобри резолюция за демократизация на Русия и наказания за белоруси и руснаци, " подкрепящи режима на Лукашенко "

" Съвсем неотдавна не разпознавах хората и не разбирах по какъв начин да приказвам . Всяка заран докторът идваше при мен и споделяше: Алексей, донесох дъска, дано помислим каква дума да напишеш на нея. Това ме докара до обезсърчение, тъй като въпреки че към този момент като цяло разбирах какво желае лекарят, не разбрих от кое място да се появят думите . Къде в главата се появяват? Къде да намеря дума и по какъв начин да я накарам тя да значи нещо? Всичко това беше изрично неясно. Аз обаче също не знаех по какъв начин да изразя отчаянието си и по тази причина просто мълчах. "

" Сега съм човек, чиито крайници треперят, когато се качва по стълбите, само че си мисли: " О, това е стълбище ! Те се изкачват по него. Може би би трябвало да потърсим асансьор. " А преди просто щях да заставам там и да виждам ", споделя Навални.

" Така че към момента има доста проблеми, които би трябвало да бъдат решени, само че изумителните лекари от Университетската болница Charite в Берлин са решили главния проблем. Превърнаха ме от " механически жив човек " в човек, който има всички шансове да се трансформира още веднъж в най-висшата форма на битие в актуалното общество - човек, който може бързо да превърта " Инстаграм " и без съмнение схваща къде да слага лайкове. "
 Песков: Абсурд е бойно вещество да се придвижи в бутилка без да навреди
Песков: Абсурд е бойно вещество да се придвижи в бутилка без да навреди

" Бутилката - в случай че в миналото е имало бутилка " поражда повече въпроси за случая Навални
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР