Руският народен артист Филип Киркоров започва национално турне с над

...
Руският народен артист Филип Киркоров започва национално турне с над
Коментари Харесай

Филип Киркоров отбелязва 55-ата си годишнина с над сто концерта

Руският национален актьор Филип Киркоров стартира национално турне с над 100 концерта, заяви ТАСС.

Шоуто " 55. Gold the greatest hits " на продуцентска компания " МТС ентъртейнмънт " е основано за 55-ата годишнина на именития реализатор, композитор и продуцент, роден в България. Първите концерти от турнето ще са през юни 2022 година, оповестяват от компанията. 

В изявление за ТАСС артистът прецизира, че юбилеят му ще бъде маркиран с поредност концерти на сцената на Кремълския замък. Мащабното шоу ще включва както шлагери, по този начин и нови песни, а актьорът ще смени рекорден брой тоалети по време на спектакъла си.

Киркоров навършва 55 години на 30 април. Четирите празнични концерта в Кремъл ще са от 27 април до 30 април.

" Всяка ария ще бъде показана като обособен номер. Ще подобрим върховете по преобличане на Шер ", споделя Киркоров. Предвидени са осъществявания на 34 композиции и 27 разнообразни костюма . Артистът даде обещание на публиката " и кристали, и пера, и корона, и златен плащ ", който от 30 години е неизменим атрибут в спектаклите му.   " Всички кралски атрибути на Филип Киркоров ще бъдат показани на сцената с цялостна стратегия.  Всичко, с което се асоциира името на Филип Киркоров ", сподели актьорът в изявлението.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР