Руският народ е по-единен от всякога, руснаците излязоха с единен

...
Руският народ е по-единен от всякога, руснаците излязоха с единен
Коментари Харесай

Путин: Срещу Русия се води хибридна война

Руският народ е по-единен от всеки път, руснаците излязоха с обединен фронт против опита за въоръжен протест, сподели съветският президент Владимир Путин на срещата на върха на Шанхайската организация за съдействие, оповестяват съветски медии.

„ В сегашната обстановка страната продължава да се развива стабилно. Руският народ е консолидиран, както в никакъв случай до момента. Руските политически кръгове и цялото общество ясно демонстрираха взаимност и висока отговорност за ориста на отечеството, като се оповестиха с обединен фронт против опит за въоръжен протест “, сподели още Путин.

Той също по този начин изрази признателност към водачите на страните от ШОС, които поддържаха дейностите на съветското управление по време на тези събития.

" Използвам опцията да благодаря на моите сътрудници от страните от Шанхайската организация за съдействие, които показаха поддръжка за дейностите на съветското управление за отбрана на конституционния ред, живота и сигурността на жителите. Ние високо ценим това. Ние имат намерение да задълбочат още повече връзките с членовете на Шанхайската организация за съдействие. И тези връзки стават все по-силни и многостранни ", разяснява Путин.

Путин сподели, че против Русия се води хибридна война, само че страната решително се съпротивлява и ще устои на външен напън и наказания.

„ Сега в действителност против нас се води хибридна война, употребяват се нелегитимни антируски наказания в невиждан мащаб. Искам да подчертая, че Русия настойчиво се съпротивлява и ще устоява на външен напън, наказания и провокации “, съобщи Путин.

Той добави, че отдавна отвън съветските граници се осъществя план от външни сили за основаване от Украйна на „ на практика враждебна страна, анти-Русия “.

" Осем години беше напомпан с оръжия, толерираха експанзията против мирното население на Донбас и по всевъзможен метод се отдадоха на насаждането на неонацистка идеология. И всичко това, с цел да заплаши сигурността на Русия, да ограничи развиването на нашата страна “, добави Путин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР