Руският министър на отбраната Сергей Шойгу е съобщил на президента

...
Руският министър на отбраната Сергей Шойгу е съобщил на президента
Коментари Харесай

Шойгу е докладвал на Путин за ударения от ВСУ руски кораб край Феодосия

Руският министър на защитата Сергей Шойгу е съобщил на президента Владимир Путин, че Украйна е атакувала кримското пристанище Феодосия и е развалила десантен транспортен съд, заяви представител на Кремъл пред държавните осведомителни организации.

" Министърът на защитата Шойгу осведоми президента Владимир Путин за удара на украинските въоръжени сили по Феодосия и повредата на огромния десантен транспортен съд " Новочеркаск ", е съобщи представителят на президента Дмитрий Песков.

Командирът на военновъздушните сили на Украйна Микола Олешчук декларира във вторник, че украинските Военновъздушни сили са направили въздушна офанзива против Феодосия в Крим, представен от " Ройтерс ". Назначеният от Русия губернатор на Крим сподели, че нападението е провокирало пожар в пристанищната зона на града.

Командирът написа в Telegram, без да даде доказателства, че офанзивата е унищожила огромен транспортен съд на съветския флот - десантния транспортен съд Новочеркаск.

" Флотът в Русия става все по-малък и по-малък! Благодаря на водачите от Военновъздушни сили и на всички забъркани в това общо дело! " споделя Олешчук.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР