Руският министър на отбраната армейски генерал Сергей Шойгу нареди прекратяване

...
Руският министър на отбраната армейски генерал Сергей Шойгу нареди прекратяване
Коментари Харесай

Руският военен министър Шойгу нареди прекратяване на огъня за 36 часа

Руският министър на защитата армейски военачалник Сергей Шойгу подреди преустановяване на огъня по линията на бойно прикосновение на страните в Украйна от 12:00 ч. на 6 януари за 36 часа, заяви през днешния ден съветското военно ведомство, представено от ТАСС.

В сходство с напътствията на президента на Руската федерация министърът на защитата подреди преустановяване на огъня за 36 часа от 12:00 ч. на 6 януари до 24:00 ч. на 7 януари по цялата линия на бойно прикосновение сред страните в Украйна, обявиха от съветското военно министерство.

Съветникът на украинският президент Михайло Подоляк дефинира през днешния ден като двуличие оповестеното от съветска страна преустановяване на огъня в Украйна по случай православната Коледа и упрекна Москва, че желае да завоюва време, предадоха Франс прес и Ройтерс.

Русия би трябвало да напусне окупираните територии и единствено тогава ще има " краткотрайно помирение ". " Спестете си лицемерието ", написа Подоляк в " Туитър ".

В настрана прессъобщение Подоляк осъди подреденото от съветският президент Путин преустановяване на огъня като " чисто агитационен жест ".

Източник Българска телеграфна агенция

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР