Руският милиардер Антон Зингаревич замрази преговорите за придобиване на акциите

...
Руският милиардер Антон Зингаревич замрази преговорите за придобиване на акциите
Коментари Харесай

Преговорите за смяната на собствеността на Ботев Пд зациклиха |

Руският милиардер Антон Зингаревич замрази договарянията за придобиване на акциите на Ботев (Пловдив). Това завяви той в писмена позиция, оповестена на формалния уебсайт на " канарчетата ". Причина за това решение е избрани дейности на Сдружение " Ботев ".

Ето и цялото наличие на позицията:

За да избегнем още спекулации по тематиката Ботев (Пловдив), призоваваме почитателите, медиите и обществеността да се осведомят за тази комплицирана настояща процедура и диалози на разнообразни равнища от формалния уебсайт на ПФК Ботев (Пловдив).

1. Благодарим на община Пловдив за цялостното схващане и оказано подпомагане по отношение на цялостната информация за бъдещото създаване на стадион " Христо Ботев ". Както и за неговото вероятно ръководство с грижата на положителни стопани.

2. Благодарим на всички компании, с които организирахме диалози и тяхната подготвеност да сключим бъдещи рекламни контракти.

3. Благодарим и на хората, които бяха с нас през цялото това време - откровени и почтени, и ни оказаха цялостно подпомагане по всички въпроси, водени само от любовта си към Ботев.

4. Искаме да благодарим и на всички почитатели и фенски организации, които показаха своята поддръжка за нашето бъдещо ръководство.

За да се добие мажоритарният пакет акции от ПФК Ботев Пловдив, в продължение на близо 4 месеца ние изградихме нашата мрежа от експерти, включващи финансисти, адвокати, спортни анализатори, като искахме да бъдем оптимално осведомени с действителната конюнктура във футболния клуб.

Останахме извънредно удовлетворени след решението на членовете на УС на Сдружение Ботев Пловдив за това, че повече от 80% са ни подкрепили в нашето желание и предпочитание да влагаме в ПФК Ботев Пловдив.

Държим да отбележим, че в последните дни членове на борда на УС на Сдружение Ботев започнаха дейности, несъгласувани с нас и срещу нашия имидж. А точно:

- Пращане на имейли на адреси, нямащи нищо общо с моята активност, целящи неетичен метод за водене на бизнес договаряния.

- Пускане на информация пред медиите по отношение на назначение на хора в бъдещия ръб на шефовете.

- Не професионалното държание на член от УС на Сдружение Ботев Пловдив, допускащ си да написа и дава оферти в прорез с нашите диалози на нашия екип от адвокати

- Днес за следващ път получихме формален имейл от УС на Сдружение Ботев Пловдив със съответните условия, като една от тях е още веднъж за придобиване на 10% от акциите, което допускам е подбудено от желанието на самите членове, в съгласие с техните финансисти и адвокати.

Пишем това послание до всички последователи и симпатизанти на ПФК Ботев Пловдив водени от позицията си да има изясненост и бистрота по отношение на водените договаряния.

Категорично заявяваме, че към този миг, получавайки това отношение, ние сме сложени в позиция да замразим бъдещите си договаряния за придобиване на мажоритарния пакет акции и вложения в ПФК Ботев Пловдив.

Пожелаваме радостни и светли празници на всички ботевисти.

С почитание,

Антон Зингаревич
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР