Руският медиен регулатор Роскомнадзор е блокирал сайтовете на Централното разузнавателно

...
Руският медиен регулатор Роскомнадзор е блокирал сайтовете на Централното разузнавателно
Коментари Харесай

Русия блокира сайтовете на ФБР и ЦРУ


Руският медиен регулатор " Роскомнадзор " е блокирал уеб страниците на Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати (ЦРУ), на Федералното бюро за следствие (ФБР) и на редица други задгранични източници, съобщи ТАСС, като се базира на известие на медийния регулатор.

Според " Роскомнадзор " това е било направено за разпространение на материали, съдържащи недостоверна публично значима информация, както и за дискредитиране на въоръжение сили на Руската федерация.

" На съображение на съветския федерален закон " За информацията, осведомителните технологии и за отбрана на информацията ", " Роскомнадзор " е лимитирал достъпа до редица източници, принадлежащи на държавни структури на враждебни страни, за разпространение на материали, ориентирани към дестабилизация на публичната и политическата конюнктура в Русия ", се споделя в известие на ведомството.

В частност, в тези източници са били разпознати материали, " съдържащи недостоверна публично значима информация, както и такива, дискредитиращи въоръжените сили на Руската федерация ", прибавя " Роскомнадзор ".

По-рано бе публикувана информация, че достъпът до уеб страниците на Централно разузнавателно управление на САЩ и ФБР е бил стеснен на територията на Руската федерация.

Това стана известно от данни на сервизната работа на " Роскомнадзор " за инспекция на ограничението на достъпа до уеб сайтове или до обособени страници на уеб сайтове в интернет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР