Руският курорт Сочи, в който се намира лятната резиденция на

...
Руският курорт Сочи, в който се намира лятната резиденция на
Коментари Харесай

Библейски потоп заля любимия курорт на Путин СНИМКИ

Руският курорт Сочи, в който се намира лятната резиденция на Путин " Бочаров бързей ", за подбуден път претърпя потоп с древен мащаби. Градът на процедура е откъснат от останалата част на Русия, оповестява life.ru.

Всички екскурзии към курорта са анулирани, на плажа са изхвърлени стотици тонове дървета, клони и отпадъци, а морето наподобява на мъждив бетонен разтвор от излятата нечистотия.

От 2010 година всяко лято курортът претърпява сходен потоп.



Десетки пътища, водещи до околните градове са разрушени. Руснаци от други краища на страната злорадстват, че " природата санкционира сочинци поради лакомията им ".

Презастрояването е големият проблем на курорта. Строи се на всички места и новите хотели или вили се свързват със системата за отпадни води нелегално незаконно.

А тя не е планувана да поеме водата и отпадъците от толкоз доста обекти. Руските медии пресмятат, че противозаконната канализация е 1000 километра, а тази на самия град, която е планувана от експерти – единствено 200.



През 2018 година малко момче падна в такава противозаконна тръба за отпадни води, която минавала тъкмо под входа на хотела.

Детето бе открито удавено в морето, а притежателят на хотела цинично съобщи, че входът на постройката е тъкмо над противозаконната тръба, тъй като нямало къде другаде да е.

В града няма пречиствателна станция, която да събира отпадните води – всичко се излива в морето. Преди месеци избухна различен скандал.

Оказа се, че теренът на остарялата пречиствателно станция, където вероятно е щяло да се строи нова, е продадена.

И вместо на мястото да се построи нещо жизненоважно за града, се планува да бъде вдигнат следващият търговски център.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР