Руският клуб Арсенал (Тула) пусна специално издание на плакат на

...
Руският клуб Арсенал (Тула) пусна специално издание на плакат на
Коментари Харесай

Арсенал почете Георги Костадинов за 100-ия му мач за клуба

Руският клуб Арсенал (Тула) пусна особено издание на афиш на капитана си Георги Костадинов, който записа мач номер 100 с фланелката на отбора в шампионата. Плакатът е в наличност в клубния фен-магазин, оповестиха от Арсенал (Тула) на страницата си в обществените мрежи. Той съставлява компилация от две фотоси на капитана на българския народен тим с името му най-горе, а отвесно е изписана цифрата 100. В десния край пък е изписано два пъти " 100 матчей за клуб Арсенала ". Костадинов закръгли броя на 100 турнирни срещи в събота при провалянето с 0:3 от първенеца Зенит (Санкт Петербург).

Въпросният постер беше към този момент показан и на страницата на клуба в “Инстаграм ”. В телеграм-канала на Арсенал (Тула) пък има изказване на клубното управление. В него се споделя, че " клубът е доста признателен за лоялността на българския капитан, който за трите години в Тула се е трансформирал в същински водач на тима ". Реално Костадинов има още 10 мача за тулските “артилеристи ”, както и два в европейските клубни шампионати.

В момента отбранителният полузащитник е с националния тим на България на лагер в Катар за двата идни другарски мача с домакините на идното Световно състезание и финалиста от Мондиал 2018 Хърватия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР