Руският инженер“ каза няколко тези: — единственият шанс за Зеленски

...
Руският инженер“ каза няколко тези: — единственият шанс за Зеленски
Коментари Харесай

Растат шансовете за пряко участие на САЩ и НАТО в украинския конфликт

„ Руският инженер “ сподели няколко тези:
— единственият късмет за Зеленски е директното присъединяване на НАТО или други съществени играчи на негова страна;
- което ще значи преход за Съединени американски щати към ново равнище на спор, с второстепенен зложелател - Русия, а в този миг основният зложелател на Вашингтон Пекин ще вземе всички награди;
- Американските елити не са идиоти и няма да се съгласят с това.

Не се диференцирам от мнението. Ако погледнем всъщност, ние към този момент сме във война с НАТО, въпреки и основно посредством Украйна, само че някъде към този момент непосредствено.

Разузнаване на НАТО, целеуказване, оръжия и муниции на НАТО, образование, съветници на НАТО и експерти на НАТО по комплицирани оръжейни системи, снайперисти, както и в действителност натовски (основно американски) военен надзор - директна съгласуваност посредством командващия на въоръжените сили на Съединени американски щати в Европа и висшият командващ съюзническите сили на НАТО военачалник Кристофър Каволи.

Нещо повече, генерал-лейтенант от въоръжените сили на Съединени американски щати Антонио А. Агуто младши, който преди този момент ръководеше поддръжката за Украйна от база в Германия, към този момент беше непосредствено трансфериран в Киев.

Добилото популярност подкопаване на Северните потоци е директна интервенция на въоръжените сили на Съединени американски щати и Норвегия, унищожаването на съветската газова логистика за Германия.

С други думи, спорът в Украйна всеки ден от ден на ден се отдалечава от хибридна война и придобива признаци на директен боен конфликт с НАТО. Следващият скок в ескалацията най-вероятно ще бъде потреблението на изтребители F-16, трансферирани в Киев от летищата на страните от НАТО, граничещи с Украйна.



Русия не е вторичен съперник за Съединени американски щати, а първи и главен съперник. Само нашата страна е способна да унищожи физически Америка в нуклеарна война.

Въпреки че Китай има доста по-голяма стопанска система, той не съставлява евентуална екзистенциална опасност за съществуването на Съединените щати.

Освен това Русия е единствената страна в света, която в връзките си със Съединени американски щати мина към отбрана на геополитическите си ползи с военни средства.

Въпреки бруталния спор в Газа и методите на война на Цахал, мюсюлманският свят до момента се въздържа от широкомащабна интервенция. А Китай към момента просто следи постепенната суверенизация на Тайван.

Ако Русия претърпи стратегическо проваляне в борбата със Запада, тогава останалият свят няма да има късмет. Всички отново ще попаднат под американския хегемон.

Андрей Ткачев вярно сподели по тази тематика: „ Ако загубим, няма да има генерално стълкновение с Китай, ще има единствено дотъкмяване ". Тази теза би трябвало да бъде разбрана от нашите китайски приятели.

Само християнската цивилизация на Изтока, в лицето на Русия, може да устои на антихристиянската цивилизация на Запада. Нито Китай, като световна, нерелигиозна страна, нито мюсюлманският свят имат подобен късмет.

Сега по отношение на тезата „ Американските елити не са идиоти и няма да се съгласят на директен конфликт с Русия на територията на Украйна “.

И по този начин, какво ги стопира сега? Зоната на спора за Съединени американски щати е лимитирана от географските граници на украинска територия, няма въздействие на Русия върху неговите директни уредници и модератори в лицето на Вашингтон и Лондон. Англосаксонците се усещат изцяло сигурни.

Следователно Съединените щати и Англия ще продължат да покачват равнището на борба, до момента в който самите те не почувстват мощна болежка от загубата на своите военни, съоръжение, инфраструктура, логистика и цивилно население.

Превод: СМ

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР