Руският футболен съюз (РФС) изрази надежда, че Полша и Швеция

...
Руският футболен съюз (РФС) изрази надежда, че Полша и Швеция
Коментари Харесай

Русия се надява на служебно класиране за Световното, ако Полша и Швеция изпълнят заканите си

Руският футболен съюз (РФС) изрази вяра, че Полша и Швеция ще получат служебни загуби при отвод да играят в идните квалификационни мачове за международното състезание по футбол в Катар. Това оповестява организация ТАСС, цитирайки вицепрезидента на организацията Денис Соловьов.

Руският народен тим би трябвало да играе полуфинален мач против Полша на 24 март в Москва, а спечелилият от този дуел ще се изправи против Швеция или Чехия. Последният дуел би трябвало да бъде извършен на терена спечелилия от двойката Русия - Полша.

" За момента няма публична позиция от страна на ФИФА по отношение на изказванията от 24 февруари. Всичко останало са гадания. Има си правила и в случай че шведите или някой различен откаже да играе, значи регламентът би трябвало да бъде спазен и затова ние би трябвало да се класираме на международното състезание ", споделя той и добавя, че сега не знае какво ще се случи, тъй че няма смисъл да спекулира.

По-рано президентът на Полския футболен съюз Цезарий Кулеша написа в Туитър, че националният тим на страната отхвърля да играе против Русия поради обстановката в Украйна. Същото направиха и от Шведския футболен съюз.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР