Руският феномен Джуна, която почина през 2015 година, е една

...
Руският феномен Джуна, която почина през 2015 година, е една
Коментари Харесай

Последното предсказание на Джуна за 2017 година: Пророчествата на Ванга и Нострадамус ще се сбъднат!

Руският феномен Джуна, която умря през 2015 година, е една от най-известните и почитани в Русия и по света лечители, мистици и астролози. Тя стига до чин генерал-полковник в съветските военни медицински служби и е почетен член на 129 научни академии по целия свят. Много съветски и международни звезди са се обръщали за помощ и съвет към Джуна, а измежду по-известните й пациенти са Леонид Брежнев, Робърт де Ниро, Федерико Фелини, Иля Глазунов, Андрей Тарковски, Марчело Мастрояни и доста други. Руски медии напомнят, че Джуна е направила доста значими предсказания за международните събития през 2017 година. Това е станало при последната обществена поява на феномена през 2014 година по съветски ефирен канал.

Тогава Джуна декларира, че пророчествата на българката Ванга и Нострадамус за Трета международна война са на път да се осъществен.

Повод за думите й са напрежението сред Русия и Украйна и военният спор сред двете страни, в резултат на който Западът наложи на Москва стопански наказания, а връзките на политическата сцена се обтегнаха до краен лимит. Джуна обаче е уверена, че в случай че през 2017 година двете страни създадат отстъпки и взаимни отстъпки, до най-страшното няма да се стигне. За да стане това обаче, тя е безапелационна, че глобите, наложени на Русия наложително би трябвало да бъдат анулирани. В последната си обществена изява Джуна още веднъж предизвестява човечеството да не се фиксира върху парите и материалните неща, тъй като те са преходни. По думите й, най-важното са духовността, честността и добротата, а всеки, който живее в обич и амнистия, който обърне очи във вътрешността в себе си и е признателен на Бога – ще бъде добре.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР