Руският диктатор Владимир Путин готви втора украинска война за 2027

...
Руският диктатор Владимир Путин готви втора украинска война за 2027
Коментари Харесай

Путин готви втора война срещу Украйна?

Руският деспот Владимир Путин готви втора украинска война за 2027 година Това изказване направи някогашният консултант на канцеларията на президента на Украйна Олексий Арестович, съобщи УНИАН.

„ Руснаците водят полемика по какъв начин тъкмо ще я изгубят (настоящата), като задържат част от територията или като я изгубят. По принцип даже вторият вид ги устройва... Руснаците са подготвени да сложат завършек на войната. Готови са и за това. Няма да има дълга война. Ще им би трябвало пробив, мирна пауза за унищожаване на глобите и превъоръжаване ", сподели той.

Според Арестович те стартират да построяват военна машина, която би трябвало да може да взема решение задания на политическото управление: " Надеждата им е да я построят някъде до 2026 година. Не имам вяра в това, дали ще се получи е огромен въпрос. Но това, което се готви, е неизбежно. Москва готви възмездие за 2027-2028 година ", съобщи Арестович.

На 21 април президентът на Украйна Володимир Зеленски, след постоянно съвещание на Щаба на Върховния главнокомандващ, сподели, че украинските военни знаят за всички проекти на врага в идния интервал. По-рано Зеленски съобщи, че бъдещето на Украйна е обвързвано с НАТО, написа обстоятелства.бг.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР