Руският държавен фонд RDIF подаде заявление за регистрация на COVID-в

...
Руският държавен фонд RDIF подаде заявление за регистрация на COVID-в
Коментари Харесай

Русия иска да регистрира ваксината Спутник V в Европа

Руският държавен фонд RDIF подаде заявление за регистрация на COVID-в Европейския съюз и чака то да бъде преразгледано през февруари, защото Москва се стреми да форсира нейната наличност в международен мащаб, предава Ройтерс.
Официалният акаунт, популяризиращ имунизацията, разгласява най-новата разработка в сряда, като я приближи с една стъпка до утвърждение, защото страните по света възнамеряват всеобщи имунизации за прекъсване на пандемията.
Ваксината Спутник V е утвърдена в Аржентина, Беларус, Сърбия и няколко други страни.
Екипите на Спутник V и Европейската здравна организация (EMA) организираха теоретичен обзор на имунизацията във вторник, заяви акаунтът на имунизацията, като добави, че EMA ще вземе решение за разрешаване на имунизацията въз основа на прегледите. Повече детайлности тук:
 Ново проучване: Ваксината на BioNTech и Pfizer наподобява пази против английския вид на ковид Ново проучване: Ваксината на BioNTech и Pfizer наподобява пази против английския вид на ковид
Ваксината " Комирнати " против новия ковид SARS-CoV-2, създадена от BioNTech и Pfizer, евентуално ще защищава от по-заразния британ...
Докато имунизациите от Pfizer Inc и Moderna Inc започнаха да се популяризират в няколко страни, специалистите обявиха, че ще са нужни повече ваксини, с цел да се управлява пандемията, която умъртви над два милиона души в света.
Мексико, където има понижаване на доставките на дози имунизациите на Pfizer Inc, съобщи, че има за цел да компенсира дефицита с дози от други снабдители.
През февруари Русия ще подаде публично заявление до Европейския съюз за утвърждение на нейната ваксина против ковид Спутник V, съобщи шефът на RDIF Кирил Дмитриев в изявление за Ройтерс предходната седмица.
Одобрението за незабавна приложимост на имунизацията неотдавна беше отсрочено в Бразилия, откакто здравният регулатор на страната съобщи, че документите към заявката, не дават отговор на минималните критерии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР