Руският астролог Павел Глоба разкри прогнозата си за декември и

...
Руският астролог Павел Глоба разкри прогнозата си за декември и
Коментари Харесай

Пазете се! Павел Глоба с тежка прогноза за тези зодии през д...

Руският астролог Павел Глоба разкри прогнозата си за декември и за жалост представителите на шест зодии ще имат в действителност сложен интервал и проблемите за тях ще валят един след различен. Препятствия ще пораждат както в персоналния живот, по този начин и на работното място, прибавя астрологът.

Овен

Ключова заплаха в края на годината за този знак ще бъде времето. Студовете и мощните ветрове могат елементарно да разболеят Овните. В персоналния живот обаче не се чакат разтърсвания, успокоява Глоба.

Телец

С настъпването на декември в фамилния живот на Телците ще настъпи захлаждане. Представителите на знака ще бъдат фокусирани да потвърдят на всички личната си справедливост, което ще се отрази отрицателно на връзките им с околните.

Близнаци

Представителите на този знак, съгласно Глоба, би трябвало да се пазят от изменничество от най-близкия си кръг. В същото време при фамилните е допустима невярност, а на работа - интриги от сътрудници.

Дева

През декември Девите могат да се сблъскат с недоброжелатели. Те ще създадат всичко, с цел да унищожат репутацията им на работното място.

Везни

Везните са изложени пред риск от проблеми на работното място. Заради огромното натоварване крайните периодите могат да бъдат нарушени, а това ще се отрази отрицателно на връзките им с шефовете.

Стрелец

Личният живот на Стрелците може да пострада през декември. На фамилния фронт ги чакат кавги и недоумение от страна на половинката. Това ще ги раздразни и ще се отрази отрицателно на интензивността и желанието им за работа, написа jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР