Руският астролог Павел Глоба обаче предупреди, че през последния летен

...
Руският астролог Павел Глоба обаче предупреди, че през последния летен
Коментари Харесай

През август животът на 4 зодии ще се превърне в Ад

Руският астролог Павел Глоба обаче предизвести, че през последния летен месец четири зодии ще бъдат сполетени от ужасни компликации.



Първата наранена зодия ще е Телец . Представителите на тази зодия би трябвало да чакат неприятни изненади през август. Неуспехът може да оживее посредством повреди на транспортни средства или непланирани огромни финансови разноски. Астрологът Глоба поучава представители на този знак да се опитат да намерят естетика в този забързан интервал и да не се поддават на провокациите на ориста.

Друг знак, който би трябвало да внимава за неприятности през август е Дева . В края на лятото, те могат да се усещат самотни. Също по този начин, представителите на този знак могат да бъдат съществено смутени и даже шокирани от нещата, които (не) се случват около и с тях. В резултат на такова разклащане, Девите ще бъдат обезпокоени и разтревожени през целия месец. Въпреки това, астрологът сподели, че няма причина за обезсърчение, тъй като след неподходящия интервал от хора, родени под този знак, ще бъдат огряни от ярка светлина в живота си.

И Везните би трябвало да се готвят за неприятности през последния месец на лятото. Те би трябвало да потърсят повода за неприятното си въодушевление измежду хората, с които поддържат връзка. Астрологът посъветва представителите на знака да свикнат със заобикалящата ги среда - може би зложелател и изменник дебне измежду приятелите им. Не казвайте на приятелите си за всичките си страхове, терзания и проекти за бъдещето. Неприятелят може елементарно да употребява тази информация против вас.

Четвъртият зодиакален знак, който би трябвало да бъде внимателен през август, са Рибите . Те могат внезапно да се почувстват зле. Хората, родени под този знак, би трябвало да извърнат особено внимание на здравето си. Ако не сте ходили дълго време на обзор при доктор, то в този момент му е времето, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР