Руските войски са извършили масирана комбинирана атака срещу Киев през

...
Руските войски са извършили масирана комбинирана атака срещу Киев през
Коментари Харесай

Силите за ПВО в Украйна неутрализирали над 20 въздушни цели при най-мощната руска атака над Киев досега

Руските войски са направили масирана комбинирана офанзива против Киев през нощта. Силите за Противовъздушна отбрана на украинската столица са унищожили над 20 въздушни цели. Това оповестява РБК-Украйна, базирайки се на Telegram канала КГВА.

" Нощна въздушна офанзива. Киев не е подлаган на толкоз мощна офанзива от пролетта. Противникът извърши масирана, комбинирана офанзива благодарение на дронове и ракети. Първо съветските войски използваха ударни БПЛА (предварително, баражиращи муниции Shahed). Скоро изстреляха ракети от самолетите на стратегическата авиация Ту-95МС “, се споделя в изказване на ръководителя на КГВА Сергей Попко.

По думите му от силите и средствата на Противовъздушна отбрана са унищожени над 20 цели. След офанзивата в столицата е записано рухване на парчета в няколко региона.

" За страдание, хора починаха. В Шевченковски регион, на територията на предприятието, фрагменти от ракети убиха двама души, различен беше ранен. Също по този начин, вследствие на рухването на ракетни детайли, опустошения и пожари настъпиха в Шевченковски и Дарницки региони. На мястото на рухването са зародили пожари, над чиято разпродажба работиха отряди на Държавната работа за изключителни обстановки ", добави той.

Освен това в нощта против 30 август са нанесени въздушни удари в Одеса. Чути детонации в Черкаска и Кировоградска области. Съобщава се, че украинските сили за Противовъздушна отбрана са работили в районите.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР