Руските войници, изпратени на фронта в Херсонска област, нямат артилерийска

...
Руските войници, изпратени на фронта в Херсонска област, нямат артилерийска
Коментари Харесай

Нашествениците в Херсон в патова ситуация - отказват им подкрепа и боеприпаси

Руските бойци, изпратени на фронта в Херсонска област, нямат артилерийска поддръжка и муниции. Това оповестява американският ефирен канал CNN, като се базира на отчети от " видни съветски военни блогъри “, съобщи.

Журналистът Роман Сапонков (работил за ТАСС и " Коммерсат “), споделя, че войските в региона на Херсон са го уведомили за липса на артилерийска поддръжка.

" Командирът на бригадата и началникът на разследващия батальон изпращат нашите момчета без артилерийска поддръжка, без дронове – горките ги убиват на групи “, написа по-рано Сапонков.

Visioner’s Channel разгласява пост в неделя, който гласи, че 205-та бригада от Въоръжените сили на Руската федерация е изправена пред " обезпокоителен сигнал за рецесия в армията и страната “.

" Основният проблем на Министерството на защитата на Русия е добре прочут “, се споделя в текста, като в него се загатва неналичието на муниции.

" След събитията с [бунта на създателя на ЧВК " Вагнер “ Евгений] Пригожин имаше убеденост, че в този момент във всеки случай нещата ще тръгнат напред и ще стартират промени. Измина към този момент трети месец, само че към момента няма нищо “, се споделя в коментара на блогъра.

Republic на собствен ред разисква " възходящите проблеми в съветската войска “ в обява в Telegram в понеделник.

" На 205-та бригада от Въоръжените сили на Русия, която води война в региона на Херсон, е заповядано да заеме острови на река Днепър. Военнослужещите дадоха отговор, че нямат муниции, храна, артилерийска поддръжка и разузнаване “, се споделя в обявата в блога.

Руският атамански фонд, благотворителна фондация, която обезпечава финансова поддръжка за бойците на предните линии, написа в обява в Telegram от неделя, че се надява казусът с доставките в Херсон да бъде решен, тъй че съветските военнослужещи " да могат да пазят родината си с всичко належащо им “.

" В противоположен случай ще има проблеми “, уверени са от фонда.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР