Руските волейболни национали се превърнаха в истинска атракция из софийските

...
Руските волейболни национали се превърнаха в истинска атракция из софийските
Коментари Харесай

Камило Плачи разведе руснаците в Студентски град

Руските волейболни национали се трансфораха в същинска атракция из софийските улици. Играчите на Сергей Шляпников дойдоха през вчерашния ден в България и побързаха да се похвалят в обществените мрежи с куп видеоклипове от летището. Най-активни в профилите си бяха Иля Власов и Егор Клюка. Те направиха къса разходка из Студентски град и събраха погледите на инцидентните минувачи.



Снимка с съветско присъединяване се появи и в профила на някогашния народен селекционер Камило Плачи. Италианският експерт разгласява кадър точно с Власов и Клюка, който се трансформира в шлагер из интернет пространството.

В София към този момент са и волейболистите на Австралия, а по-късно през днешния ден се чака и сръбските национали да се причислят към тяхната компания.

Днес тимовете ще заложат на занимания във фитнеса, а от на следващия ден ще стартират тренировки в зала " Арена Армеец ".

В петък започва вторият шампионат от Лигата на нациите . В група 5 България ще се изправи точно против Сърбия, Русия и Австралия.

До момента момчетата на Пламен Константинов имат две победи в актива си. В първия шампионат в Китай те записаха два триумфа (б.а. над Китай и Аржентина) и една загуба (б.а. от САЩ).

bgvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР