Руските военновъздушни сили са нанесли удари по позиции на бойци

...
Руските военновъздушни сили са нанесли удари по позиции на бойци
Коментари Харесай

Руските медии откриха отново бойци от Десен сектор

Руските военновъздушни сили са нанесли удари по позиции на бойци от " Десен бранш ". Ликвидирана са до 200 души, оповестява съветското Министерство на защитата, представено от " Новости ".

Информацията е, че с високо прецизни оръжия съветските Военновъздушни сили са поразили краткотрайна база на групировката, която в Русия е неразрешена, а се дефинира и като " нацистка ". Мястото на удара е село Камишеваха, Запорожка област.

За един ден водачи, ракетчици и артилеристи удариха седем контролни пункта на украинските въоръжени сили в Запорожие и Донбас.

Освен това украинско военно съоръжение е било унищожено в 197 региона, заяви Министерството на защитата тази заран.

" Десен бранш " крайнодясно украинско националистическо политическо придвижване и паравоенно придвижване, с интензивно присъединяване по време на Майдана в Киев. Движението стига и до основаване на политическа групировка и

Всъщност описвайки събитията в Украйна 2013 - 2014 година съветските идеолози слагат акцент главно точно върху " Десен бранш " и за тях остава чужд полкът " Азов ". Така допреди няколко години, когато " Азов " минава на напред във времето и при започване на годината се трансформира във зложелател №1. След рухването на Мариупол и по-специално на промишления комплекс " Азовстал ", станал последна цитадела на бойците от " Азов ", в съветските медии още веднъж си припомниха, че съществува и " Десен бранш ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР