Руските военновъздушни сили продължават да мобилизират значителни ресурси в помощ

...
Руските военновъздушни сили продължават да мобилизират значителни ресурси в помощ
Коментари Харесай

Руските бойни самолети са неефективни, респектирани са от украинската ПВО

Руските военновъздушни сили не престават да активизират обилни запаси в помощ на сухопътната си интервенция в Украйна, само че без съдбоносен действен резултат, се споделя в обичайна разследваща сводка на английското министерство на защитата, представена от Укринформ, съобщи Българска телеграфна агенция.

Досега през това лято съветските тактически бойни самолети всекидневно са правили над 100 полета дневно, само че техният действен периметър съвсем постоянно се е ограничавал с въздушното пространство над следени от Русия територии заради опасността от украинската противовъздушна защита, гласи английският отчет, оповестен в обществената мрежа " Екс " (доскоро " Туитър " ).

" Русия се пробва да преодолее този проблем, като покачва броя на употребяваните общоприети свободно падащи бомби, които имат плъзгащи се съоръжения за увеличение на обсега. Самолетите могат да пуснат тези бомби километри преди минаването над задачата, само че към момента не е реализирана непрекъсната акуратност ", рапортува английското министерство на защитата.

По данни на английското разузнаване от началото на украинската контраатака през юни ефикасни са съветските щурмови хеликоптери. " Въпреки всичко в последните седмици Русия се оказва способна на ефикасна тактическа мощ във въздуха в южната зона на бойните дейности ", пишат от Лондон. Укринформ показва, че от 24 февруари 2022 (началото на съветското настъпление в Украйна - бел. ред) до през днешния ден украинските сили са отстранили към 250 240 съветски нашественици, в това число 540 единствено през вчерашния ден.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР