Руските военни отново атакуваха Харкив (Харков), по-конкретно район с гъсто

...
Руските военни отново атакуваха Харкив (Харков), по-конкретно район с гъсто
Коментари Харесай

Русия отново атакува с ракети украински градове, има ранени хора и разрушения

Руските военни още веднъж нападнаха Харкив (Харков), по-конкретно регион с гъсто жилищно строителство, съобщи украинската организация УНИАН, базирайки се на началника на районното военно ръководство Олег Синегубов. Отбелязва се, че руснаците са обстрелвали централната част на града.

„ В резултат на обстрела на Шевченковския регион на Харкив е развалена 5-етажна постройка “, сподели Синегубов. Ранени са двама цивилни мъже на 40 и 20 години. Настанени са в болница. Информацията за следствията от нападението ще бъде обновена, добави шефът на Областната държавна администрация.

В сряда врагът нападна няколко района на Украйна по едно и също време. В град Днипро (Днепър) вследствие на удара има починали и ранени, сподели ръководителят на военната администрация Сергей Лисак.

Руски ракети поразиха и град Миколаив (Николаев), заяви шефът на локалната военна администрация Виталий Ким. По думите му потърпевшите са петима, като на всички е оказана амбулаторна помощ.

Под противников обстрел се оказва и Херсон. Окупаторите нападат града с авиация към 14.30 часа. В регион " Централен " са потърпевши къщи и коли, избухнал е най-малко един пожар, има и потърпевши. /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР