Руските военни, които са унищожили в Украйна произведени в Германия

...
Руските военни, които са унищожили в Украйна произведени в Германия
Коментари Харесай

Плащат по 100 000 рубли на руски военни за всеки унищожен западен танк

Руските военни, които са унищожили в Украйна създадени в Германия танкове „ Леопард “, както и бронирани бойни машини, предоставени от Съединени американски щати, ще получат в допълнение заплащане, съобщи съветското министерство на защитата, представено от Ройтерс.

Това е част от по-широка скица за бонуси, по която от началото на войната над 10 000 съветски военнослужещи са получили спомагателни самостоятелни заплащания.

Парите се отпускат въз основа на отчети на съветски полеви командири.

„ В момента се вършат заплащания на военнослужещи от Въоръжените сили на Руската федерация, които… са унищожили танкове „ Леопард “, както и бронирани бойни машини, създадени в Съединени американски щати или в други страни от НАТО “, се споделя в изказване на министерството.

Руското военно ведомство съобщи, че до 31 май са били наградени общо 10 257 военнослужещи за унищожаването на 16 001 единици украинско и западно военно съоръжение.

Сумата, която се изплаща за унищожаването на вражеска бронирана машина, е 50 000 рубли (596 долара), а за танк е 100 000 рубли.

Военните водачи и операторите от противовъздушната защита са получили по 300 000 рубли за всеки погубен украински аероплан или хеликоптер.

Попаденията в ракетните системи „ Точка-У “ и доставените от Съединени американски щати ракетни системи ХАЙМАРС се възнаграждават със същата сума.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР