Руските власти са разпоредили труповете на загиналите при бомбардировките на

...
Руските власти са разпоредили труповете на загиналите при бомбардировките на
Коментари Харесай

Бетониране на престъпленията: Руските власти са разпоредили заливане на телата на убитите в Мариупол с бетон -

Руските управляващи са разпоредили труповете на починалите при бомбардировките на театъра в Мариупол поданици на града да бъдат залети с бетон, а трупната миризма да бъде обезвредена благодарение на хлор. Това заяви в канала си в Телеграм Управлението на стратегическите връзки на Въоръжените сили на Украйна СтратКом.

„ Цяла седмица кибичим, седим със скръстени ръце, тия тъпаци не ни карат хлорна вар. Без хлор не става. Където има огромно скупчване на трупове (в сградата), там би трябвало хлорна вар. И чак тогава бетон. Ако просто залеем труповете с бетон, вонята си пробива път дори през дебелия пласт бетон. “ – предава СтратКом диалог на локални жители.

По думите на мариуполци на строителите е подредено да не се подвига доста звук и да не се вадят тела, а тихичко да ги бетонират. Съветникът на кмета на Мариупол Пьотр Андрюшченко заяви, че окупаторите желаят незабавно да реконструират трагичния тетатър в града, където съветската войска мазета над 600 мирни жители. Той отбелязва, че руснаците бързат да създадат ремонта с оправданието за историческата стойност на постройката.

На 16 март т. година съветските сили бомбардираха театъра в Мариупол, в който се бяха укрили пъкъл 1300 души. Асойшейтед прес след следствие разгласи, че вследствие на ударите на Русия по трагичния спектакъл в града са починали 600 души.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР